31.Konferenca Zveze radioamaterjev Slovenije

31. Konferenca ZRS je bila v soboto 31. maja 2003 v Bohinjski Bistrici.
Delovno predsedstvo

Za gostitelja redne letne konference Zveze radioamaterjev Slovenije (ZRS) je bil letos izbran radioklub Bohinj. Radioklub Bohinj je med najmlajšimi klubi v Sloveniji, zato smo si zaupanje za organizacijo konference šteli kot veliko priznanje. Konferenca se je začela v soboto 31.maja ob 14 uri, prvi udeleženci pa so prišli že ob 11h. Približno 80 delegatov in ostalih članov sta pozdravila predsednik radiokluba Bohinj Damjan Gašperin in podžupan Marjan Ravnik, zaplesali pa so tudi plesalci Folklorne skupine Bohinj.
Razprava je bila burna, na koncu pa so tudi izvolili novega predsednika in organe ZRS.

Večer se je nadaljeval z radioamaterskim srečanjem – hamfestom v penzionu Tripič. Tam so brezhibno poskrbeli za približno 60 udeležencev, ki so se odločili ostati na večerji in podelitvi nagrad za različna radioamaterska tekmovanja. Priznanje za peto mesto v eni izmed kategorij je dobil tudi član radiokluba Bohinj David Rozman.
Organizacija konference je bila za tako majhen klub velik zalogaj, a nam je odlično uspelo. Pohvalili so nas udeleženci in vodstvo ZRS. Navdušeni so bili nad sprejemom, tehniko in pogostitvijo. Menda še nobena konferenca ni bila tako dobro organizirana. Veseli smo, da se je vse tako dobro izteklo.

Updated: 27.04.2017 — 14:24
Radio klub Bohinj S59DBO © 2017-2020